Retourinformatie

Voor Later en Nu - 14 dagen bedenktijd

Wij hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Maar... als dat om de één of andere reden niet zo is dan mag je, zonder opgaaf van reden, je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De bestelling kan je dan in de staat van ontvangst, dus onbeschadigd en ongebruikt, in de oorspronkelijke verpakking aan ons terugsturen. Wij stellen het heel erg op prijs stellen als je een reden opgeeft, zodat wij jouw reden eventueel kunnen verwerken voor andere toekomstige bestellingen.

Hoe meld ik een retour?

Stuur een e-mail naar: info@voorlaterennu.nl
Vermeld in de e-mail:

  1. Je bestelnummer
  2. De reden van retour of alleen de melding ‘herroepingsrecht binnen 14 dagen’ Je kunt ook gebruik maken van het modelformulier herroeping

Hoe verzend ik een retour

Nadat we jouw e-mail hebben ontvangen sturen we je binnen 24 uur (op werkdagen)
een retourcode en het retouradres. Deze kan je printen en op de oorspronkelijke verpakking plakken of op de verpakking schrijven. De verpakking kan je bij PostNL aanbieden en betalen.

Terugbetaling

Als wij de bestelling, onbeschadigd en ongebruikt, in de oorspronkelijke verpakking retour ontvangen dan zorgen we ervoor dat je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op onze locatie het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen op jouw rekening retour ontvangt. Als je de hele bestelling retourneert, dan krijg je ook de retourkosten terug.

Beschadigde artikelen

We adviseren je om de bestelling onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, voordat je de artikelen in gebruik neemt. Maak foto’s van de beschadiging. Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, meldt dit zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 3 werkdagen, via de e-mail. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd, dit kan eventueel met foto’s worden aangetoond. Artikelen die beschadigd zijn door reguliere slijtage bij gebruik, worden niet als beschadigd geaccepteerd.

Maatwerk en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd

Artikelen die op jouw verzoek door ons zijn gemaakt, vallen buiten het gebruikelijke retourrecht.